Wittesaele joan

Vloerisolatie Mesen

Wittesaele Joan heeft 30 jaar ervaring met vloerisolatie in Mesen.

De chapevrachtwagen staat paraat voor elk nieuwbouw- of renovatieproject in de wijde omstreken van Mesen en omgeving. De volautomatische vrachtwagen pompt rechtstreeks op de te vloeren verdieping binnen, én buiten.
Als meewerkende zaakvoerder bouwde Wittesaele Joan een gedreven team rondom zich en bouwde hij een bedrijf uit met moderne uitrusting. Deze chapist is voorzien om uw vloerisolatie spuit-en chapewerken perfect uit te voeren. Hij heeft praktische ervaring met verschillende vloerisolaties én met de vele factoren om mee rekening te houden bij uw keuze.

Gratis offerte in detail na plaatsbezoek.

Vloerisolatie staat in verhouding tot de te behalen hoogte van de vloeropbouw, de constructie van de draagvloer en de E-waarden van uw pand. Bij akoestisch isoleren plaatsen we de dekvloer zwevend om contactgeluid te voorkomen. De betonlaag wordt volledig van de chape afgeschermd. Ook verticale aansluitingen scheiden we af. Dat kan door randisolatie aan te brengen of door chape en isolatie met naadloze uitvulling te gieten.

Tijdens een vrijblijvend werfbezoek in Mesen informeert Joan Wittesaele u graag over de beste oplossing voor uw gebouw. Bestel uw plaatsbezoek en ontvang de formule om uw vloeren of plat dak snel en efficiënt te isoleren tegen een betaalbare prijs in een uitgewerkte, gratis offerte in detail.

Wittesaele Joan levert isolatiechape, spuitisolatie, gespoten PUR, EPS chape, thermische & akoestische vloerisolatie in Mesen.

Akoestische vloerisolatie

Akoestische vloerisolatie absorbeert de trillingen die zich via muren en vloeren voortplanten. Akoestische isolatie kan wel of niet in combinatie met een akoestische mat. Het kan in de chape zelf of in een uitvullaag verwerkt worden. Een extra, goed aangebrachte akoestische isolatielaag kan storende contact geluiden verminderen tot meer dan 20 decibel.

Thermische vloerisolatie

Thermische vloerisolatie biedt een comfortabel binnenhuisklimaat. Ze verhoogt de waarde van uw huis. Warmteverlies wordt voorkomen en u bespaart energie. Chape Wittesaele Johan biedt u keuze uit de verschillende soorten spuitisolatie en vloeibare vloerisolatie.

EPS chape met polystreenkorrels

EPS is erg licht en geeft minimale belasting op de constructie. Gëxpandeerd polystyreen is een ideale vloerisolatie voor lage vloeropbouw.


Chape met PUR-granulaten

PUR-schuim is makkelijk aan te brengen. Gespoten PUR omsluit buizen en leidingen naadloos. Polyurethaan-isolatie is uiterst geschikt in combinatie met vloerverwarming.