Wittesaele joan

Chape Izegem

Deze firma uit Zarren bouwt op 30 jaar ervaring en is uitgerust met een moderne chapewagen. Zij zijn de leverancier van vloerisolatie en chapewerken in Izegem en Emelgem, Kachtem. Chape Wittesaele Joan levert en plaatst ook hellingsbeton op terras, dak of balkon
De zaakvoerder werkt mee op de werf, met een gedreven team naast zich. U vindt u er de geschikte expertise voor een veilige, correcte en efficiënte aanpak van de werken.
Voor een mooie afwerking van uw interieur na de ruwbouw of renovatiewerken is een goed geplaatste cementdekvloer fundamenteel. Voorbereidend op de afwerkvloer bereikt chape makkelijk de gewenste hoogte en vlakheid. De leidingen die over de draagvloer lopen, dekt ze veilig af.

Laat uw chapewerken in Izegem doen door Joan Wittesaele , reken op een professional.

Cementdekvloer vormt de ideale ondergrond voor verschillende types vloerbedekking, tegel, parket of laminaat. Ze verhoogt de duurzaamheid en stabiliteit van de vloer. Chape laat elke vloer er mooi uitzien. Chape Wittesaele Joan garandeert u een sterke basis.

Gratis offerte in detail na plaatsbezoek.

Elke type chape wordt vakkundig aangebracht.

Win vakkundig advies en laat een smetteloze uitvoering van de werkzaamheden volgen. Chape Joan Wittesaele levert uw hellingschape met goede afloop en uw vloeren waterpas. Vraag uw offerte in detail gratis aan.
U kan verschillende keuzes maken in de samenstelling van de chape. Er zijn ook mogelijkheden in de toepassingen. Tijdens een gratis plaatsbezoek in Izegem overlegt u met de zaakvoerder wat u nodig heeft om uw vloeren te nivelleren.
Er kan wapening in worden aangebracht uit vezel, net of graniet. De chape kan hellend of niet hellend gegoten worden. Een waterwerende laag kan, indien nodig, worden aangebracht. Tussen de betonplaat en de ondervloer kan een uitvullaag van thermische of akoestische isolatie geplaatst worden.

Hechtende dekvloer

Een hechtende dekvloer is chape die rechtstreeks op de betonplaat is aangebracht. Het voordeel van deze chape is dat er geen wapening nodig is. Daarnaast moeten er ook minder krimpvoegen voorzien worden dan bij andere chape.
Met hechtende chape kunt u ook dunner gaan chappen.

Niet hechtende dekvloer

Niet-hechtende dekvloeren gaan zoals de naam zegt niet hechten aan de draagvloer. Er zit een waterkerende laag tussen zoals een bitumenlaag zijn of plastiekfolie en ook een isolatielaag. Een niet-hechtende chape is doorgaans gewapend.
De dikte dient minstens 5 centimeter te zijn en het is te gebruiken voor een vlakke ondergrond.

Zwevende dekvloer

Een zwevende dekvloer of kortweg zwevende vloer wordt op een veerkrachtige laag of isolatielaag aangebracht in plaats van rechtstreeks op de ondergrond. Deze chapelaag heeft altijd een wapening.
Een zwevende vloer leggen is aangewezen wanneer de afdekvloer gemakkelijker los te maken moet zijn wanneer u bijvoorbeeld een probleem aan uw vloerverwarming heeft of wanneer u een andere thermische isolatie nodig heeft.

Sneldrogende chape

Sneldrogende chape is handig voor verbouwingen waarbij het werk wat sneller moet gaan. Ook bij het inrichten van winkels wordt vaak gekozen voor sneldrogende chape om de werktijd te verkleinen en dus inkomsten te winnen.
Naast de snelle uitharding heeft u ook minder krimpscheuren. Bovendien kunnen vrijwel alle vloertypes op sneldrogende chape gelegd worden.

Uitvullingslaag

Wanneer uw leidingen onder de vloerisolatie komen te liggen, worden die in een uitvullingslaag weggewerkt. Wanneer uw vloeropbouw te dik is of wanneer u vloerverwarming legt, geven wij u een vlakke uitvullingslaag om de platen te plaatsen.

Hellingschape

Ook voor de chape voor uw dak of balkon bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en plaatsen de gewenste hellingschape in de goede richting. Zo heeft u de basis voor de verdere isolatie en afwerking van het dak of balkon.